Aitellu

Gratis omvärldsbevakning för Entrepreneurial Hives medlemmar

Aitellu har arbetat med omvärldsbevakningstjänster och Big Data sedan 2002, och anser sig sitta på världens mest avancerade teknologi inom dessa områden.

Aitellu monitor och Aitellu Free ger Entrepreneurial Hive medlemmar en kostnadsfri möjlighet att hålla koll på vad som skrivs i sociala medier om den egna organisationen, dess varumärken, kärnfrågor och konkurrenter. I versionen av Aitellu Free ges möjlighet att bevaka de viktigaste sociala medierna som Twitter, Facebook, bloggar och forum. Användaren får dagliga rapporter via e-post som ger full kontroll över det som skrivs om företaget eller dess kärnfrågor. Med ett enkelt statistikverktyg ges en översikt över hur mycket som skrivs och var informationen spreds först. Allt detta utan kostnad och bindningstid.

Den som har större eller mer avancerade behov inom omvärldsbevakningsområdet kan senare uppgradera Aitellu Free till Aitellu Monitor, som ger abonnenten en rad tjänster i en enkel och smart förpackning, där målsättningen är att förenkla kundernas omvärldsbevakning än mer. Tjänsterna gör det möjligt att värdera det som skrivs om företaget, branschen, människorna eller det man väljer att bevaka.

Aitellu Monitor ger, förutom innehållet i Aitellu Free, bevakning av nyhetskällor som press, Internet, TV och radio, nyhetsbyråer, pressreleaser och inte minst Aitellus nyhetsarkiv, som sträcker sig mer än åtta år tillbaka i tiden och Aitellus svenska Twitter-arkiv, som i skrivande stund innehåller 150 miljoner sökbara tweets och ca 700 000 svenska användare. Man får också svar på bredare frågor som: Hur positivt eller negativt skrivs det där ute? Vad säger media och bloggare? Vilka trender i branschen bör man ta till sig? Vilka är talespersoner i branschen? Var finns nästa affär?

Svaren finns, det handlar bara om att analysera informationen och att ställa rätt frågor, vilket vi är experter på. Informationsflödet blir bara större för varje dag, men genom Aitellu Monitors verktyg, vilka bland annat sorterar all information i kluster och automatiskt grupperar nyheterna i så kallade ”stories” runt det som ska bevakas, blir det enkelt att ta till sig informationen, som också blir ett starkt verktyg för beslutsfattande.

Gå till Entrepreneurial Hives medlemssidan för att ta del av erbjudandet.

Mer information om Aitellu finner du här: www.aitellu.com

Choice

Silver medlemskap i Nordic Choice Club och ytterligare 10 % rabatt på hotellvistelser på Choice hotell.

Som Medlem på Entrepreneurial Hive får du ett silvermedlemskap i Nordic Choice Club direkt

Silvermedlemskap i Nordic Choice Club innebär att ;

– Du får alltid 5 % rabatt på bästa tillgängliga rumspris

– Du bor två personer till samma pris som för en person i dubbelrum, söndag till fredag. Förmånen gäller ej vid avtalspris och kan inte kombineras med andra rabatter

– Du kan göra avbokningar ända fram till klockan 21

– Din restaurangkupong som du får och kan använda på restauranger på svenska Clarion Hotel, Quality Hotel, Quality  Hotel & Resort och Nordic Hotels & Resort är värd 75 SEK (en kupong per övernattning)

– Om det är väntelista på rum är du prioriterad

Du kan dessutom välja två av följande individuella förmåner genom att logga in på Min Sida:

 1. Uppgradering till nästa rumskategori om sådan finns ledig vid ankomst.

2. Halva priset på betal-tv varje natt

3, Dubbla bonuspoäng vid var tionde övernattning

4. Uppgradering av rumskategori när du bor med bonuspoäng.

4.En gratis flaska mineralvatten eller läsk från minibaren per natt

5. Sen utcheckning fram till klockan 16

Du kan också välja bort de personliga förmånerna och få 10 % extra bonuspoäng per vistelse.Som medlem i först med att få Choice hotellens bästa erbjudanden och hotellpriser dessutom tjänar du bonuspoäng på alla hotellnätter.Bonuspoängen kan du sedan lösa in mot gratis hotellnätter. Utöver vad som ingår i Silvermedlemskapet har vi på Entrepreneurial Hive fått ytterligare 10% rabatt på alla hotelvisteleser.

För att ta del av erbjudanden gå till medlemssidan

Här hittar du mer information om Nordic Choice hotels

Fight for it

Som medlem på Entrepreneuria Hive får du rabatt hos Rim Mourad och Fight for it

Hälsa ska inte få oss att må dåligt, utan vi ska må bra av tanken att vi tar hand om oss själva. Rim Mourad kommer vara din personliga coach och hjälpa dig hitta och fokusera på vad som skulle få dig att må bättre. Utöver mer energi och glädje som kommer från att din kropp mår bättre, ger det dig även motivationen du behöver som tar dig till dina mål.

Genom Funktionell Träning får du en bra styrketräning, utan att vara i behov av redskap eller en specik träningsplats.Fastän du tränar i grupp håller du träningen på din individuella nivå. Din coach är där för att du ska få ut det där lillaextra från träningen, samt se till så du tränar smart och utan att felbelasta kroppen, precis det en PT gör.

Du lär dig din kropps förmåga och jobbar med kroppskontroll. Denna träning innefattar både stora och små muskler,som är stärkande och stabiliserande.

KURSER

1. Intensivkurs 6 v- Boot Camp  (Tre olika kursstarter att välja mellan)

2. Funktionell Träning, Mediumpaket – Träning hela terminen, jan-maj

3. Funktionell Träning,

För att ta del av erbjudanden gå till medlemssidan

Här hittar du mer information om Fight for it

 

Net Bil

Rabatt att sälja bilen via Netbil

Netbil, ett helägt dotterbolag till Bilia AB, bedriver nätauktioner med begagnade personbilar på www.netbil.se.

Netbil erbjuder företag att sälja sina tjänstebilar, leasingbilar och andra företagsbilar via vår auktionssajt. Netbil har 1500 registrerade bilhandlare och ca 25.000 unika besökare per aktionsvecka. Vi erbjuder dig en fullservicetjänst där vi sköter hela försäljningen av din bil. Att sälja bilen via vår kanal innebär att du får i snitt 20% bättre betalt för din gamla tjänstebil än vid inbyte i bilhall.

I försäljningen ingår följande:

– Lättare rekond in- och utvändigt
– Varudeklaration/test
– Visning/provkörning av ditt objekt
– Kontroll av garantier, service, bilregister mm
– Utförlig beskrivning av ditt fordon på netbil.se
– Fotografering
– Annonser på Blocket, Bilwebb och Bytbil m fl
– Försäljning via våra auktioner på netbil.se
– Ansvar för eventuella reklamationer från köparen
– Leverans
– Ägarbyte
– Transporttjänst till köpare i hela landet
– Garanti för köpare
– Leasinglösen
– Bilen är försäkrad av Netbil under försäljningsuppdraget

För att ta del av erbjudanden gå till medlemssidan

Här hittar du mer information om Net Bil

Nordic Wellness

Entrepreneurial Hive har nu i samarbete med Nordic Wellness, förmånen att beställa Guldkort till kraftigt rabatterat pris.

Ett Guldkort på Nordic Wellness ger dig möjlighet att utnyttja alla gym samt träningsaktiviteter på 108klubbar rikstäckande ej Exklusive gym.

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största friskvårdskedjor. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Det är viktigt för oss att alla människor känner sig som hemma. Vår personal är välutbildad och vi använder oss enbart av licensierade träningsinstruktörer.

Nordic Wellness erbjuder generösa lokaler med fräsch inredning, där du kan träna i en trivsam miljö. På vissa klubbar kan du njuta av en skön stund i ett lyxigt spa, klippa håret eller varför inte ta en simtur?

Nordic Wellness finns idag i Västsverige / Stockholm / Skåne och Jönköping, men vi siktar på att expandera vår verksamhet till andra delar av Sverige. Vi vill vara tillgängliga för alla och finnas nära dig. Hos oss får du professionell hjälp med dina målsättningar och rejält med valuta för pengarna.

Haka på Nordic Wellness-tåget du med – ca. 200 000 medlemmar kan inte ha fel! Välkommen till Nordic Wellness, friskvårdskedjan nära dig.

För att ta del av erbjudanden gå till medlemssidan

Här hittar du mer information om Nordic Wellness

 

Taxi Kurir

Rabatt på TaxiKurir

Entrepreneurial Hives medlemmar får rabatt när man bokar taxi via taxikurir

  • TaxiKurir är Sveriges största och rikstäckande taxiorganisation.
  • Genom franchiseavtal och ägande finns vi representerade med varumärket TaxiKurir i ca. 43 av Sveriges största städer med ca. 2000 taxibilar.
  • TaxiKurir är även etablerade i Norge genom Norgestaxi samt i Danmark genom Dantaxi och är därmed Skandinaviens största taxiorganisation med ca.3500 taxibilar.
  • Inom TaxiKurir koncernen genomförs dagligen ca. 140000 taxiuppdrag och vi transporterar då mer än 200 000 personer/dygn.
  • Koncernen omsätter årligen 3,5 miljarder kr och rankas därmed bland de 250 största företagen i Sverige.
  • TaxiKurir är AAA-klassat de senaste 10 åren enligt Dun & Bradstreet och har högsta kreditvärdighet (5) enligt UC Risk.

För att ta del av erbjudanden gå till medlemssidan

Här hittar du mer information om Taxikurir

Partners