Framgång är ingen slump! Stora Connect väst dagen 2015


 

 

SCVD_logo_2015_silver

Alla vet. Framgång är ingen slump. Det är många bitar som behöver falla på plats för att växa som entreprenör och företag, och ett framgångsrikt entreprenörskap kräver lika delar kunskap, kontakter och kapital.

CONNECT bidrar med verktyg för att möjliggöra tillväxt både hos den enskilda entreprenören och regionen i stort. Tillsammans med partners från näringsliv och akademi samlar och erbjuder CONNECT Väst den spetskompetens, de möjligheter och det självförtroende tillväxtföretagen behöver för att komma vidare. Här lämnas inget åt slumpen.

Dagen ägnas åt frågor kring företagande i en global kontext, innovation och att vara entreprenör i en värld full av osäkerheter.

Möt regionens tillväxtföretag pitcha sina idéer i Drakar & Änglar och låt dig inspireras av Sveriges mäktigaste entreprenörer; Lena Apler (Collector), Robert Bergqvist (SEB), Johan Stael von Holstein och Kamjar Hajabdolahi (Serendipity Professionals). I investeringspanelen träffar du Åsa Knutsson (Industrifonden), Anna Langenius (Almi Invest), Karin Wingstrand (IDA) och Christian Eriksson.

 

Länk till Stora Connect väst dagen 2015