Entrepreneurial Hive och Bzzt samarbetar!


 

Idag är vi glada att meddela att Entrepreneurial hive och Bzzt har ett samarbete där man kan åka med de elektriska tuk tuksen för en billig peng! De gula fordonen påminner oss om bin som surrar och då Hive betyder bikupa så vi att det extra roligt! Då fordonen är elektriska så tycker vi att det är helt rätt att våra medlemmar kan åka miljövänligt, billigt och med stil!

Bzzt är en en helt ny tjänst för billiga, utsläppsfria resor inom städer och tätorter, där du bokar resan via mobilen och betalar med kort.

Bzzt fordon är små och extremt energieffektiva. Det gör att v bidrar till en mer hållbar stadsmiljö, både när det gäller luften och trängseln på gatorna. Det gör också att Bzzt kan erbjuda väldigt bra priser. För 75 kronor kan du till exempel åka från centralen till Linnéplatsen. En vanlig taxi kostar nästan dubbelt så mycket.

Bzzt vision är den hållbara staden. Det lite mer konkreta målet är att minska användandet av fossila bränslen och på samma gång göra vardagen enklare för privatpersoner och företag.

Boka eran resa här! Bzzt

Låter helt fantastiskt tycker vi på Entrepreneurial Hive!