Entrepreneurial Hive i samarbete med Delecta presenterar – 4 onoterade tillväxtbolag på en kväll


Robothandel i all ära men som privatinvesterare hänger man inte med. Robothandeln är till och med nere och handlar på Aktietorget i dag. Om man som privatinvesterare skall kunna var med på uppgången i ett nytt bolag så måste vara med från början – innan det är listat. Det är då viktigt att skapa sig en uppfattning om bolagets ledning och kunna ställa frågor om verksamheten. Delecta presenterar fyra bolag på en kväll – i ett raskt tempo. Du har möjlighet att ställa egna frågor efter presentationerna och mingla. Varje bolag har max 20 minuter på sig. Några emitterar – andra bara uppdaterar. Vi startar 18.00 och du bör vara laddad då du sätter dig ner. Klockan 20.00 stoppar vi. 2 maxade timmar.  

rc

Recall Capital 

Är en internationell marknad specialiserad på illikvida aktier globalt. Konceptet vilar på 4 hörnstenar, en internationell marknad, en datorbaserad handel, ett promotion center och en investeringsfond. Alla 4 delar är helt centrala för att aktiehandeln ska öka I volym och göra den mer, även internationellt, attraktiv att investera i. Syftet med marknaden är att ta fram alla dolda värden som finns I aktier med dålig eller svag aktiehandel. I Europa uppgår den samlade värde potentialen I de bolag som har en otillfredsställande aktiehandel till över 100%!

Affärsmodellen är omvänd mot vad vi är vana med, dvs Recall har inga kostnader för transaktioner på marknaden eller I fonden. Istället är bolagen med och delar på kostnaden för att upprätthålla en aktiv handel. Recall tjänar istället pengar på värdeökningen I bolagen som fonden investerar i. Recall står nu beredd för en internationell satsning att ansluta bolag till modellen. Tar in 3 miljoner SEK nu.

 

ion

ION Xtreme Holding AB

Göteborgsbaserat bolag med ny batteriteknik för startbatterier. Dags att byta ut alla blybatterier till nya lättare Litiumbatterier för främst mindre fordon som motorcyklar, snö- och vattenscooters, EU-mopeder, båtar etc etc. Designade batterier med längre livslängd och högre kapacitet vilket gör att de alltid startar. Bolaget utvecklar nu en ”nollserie” och större produktionsserier och tar in en Garantiemission inför höstens större emission. VD rekryterad med tio års erfarenhet från batteribranschen – försäljningschef hos fjärde största batteribolaget i Europa. Tar in 2,4 MSEK i första omgången.

 

runwaysafe

Runway Safe Holding AB 

Ett svenskt bolag som startade förra året. Arbetar med flygsäkerhet med stora säkerhetsbäddar efter landningsbanans slut för flygplan. De flesta flygolyckor sker på marken vid så kallade ”Run-off”. Planet fortsätter fat landningsbanan är slut. Materialet som används är ”Foam Glas” eller ”Glasopor” som det heter på norska. Återvunnet glas med mycket luft inuti. Påminner om pimpsten till innehåll och karaktär men bromsar materia exceptionellt. Bolaget har redan levererat en anläggning i Chicago på Midway. På RoadShowen släpper man nyheter om ekonomin och prognoser i bolaget samt kommande order!  Lägesuppdatering!

 

jfs

JFS Production Holding AB 

Äger ett litet glasbruk i Glasriket. Johansfors. Gör konstglas. Ny produkt är ännu ett bolag som tillverkar småländsk RÅMM. 12-årig nordisk RÅMM som tappas på handblåsta flaskor. Dricksglas till. Satsar nu på export till främst Kina med olika typer av Rom och smaksatt vodka. Ett dussintal barer, restauranger och hotell i Sverige har tagit in rommen och väntar nu på 8-årig och 3-årig Rom. Har sålt 500 läderboxar på Systembolaget med 12-årig RÅMMi handblåst flaska, två handblåsta glas samt särskild komponerad musik för 3 871:- styck. Varumärket är byggt (kostat 10 miljoner) och nu kämpar bolaget med likviditeten tills första stora order landar in från Kina. Kommer vilken dag som helst. Lägesuppdatering

 

Läs mer om bolagen innan mötet: 

 

De bolag som kommer att presenteras och genomför emissioner är:

– ION Xtreme Holdning AB http://ionxtreme.eu/

– Real Capital Holdning AB. http://www.recallcapital.com/

– Statusinformation om JFS Production Holding AB http://www.jfs-johansfors.se/

– Statusinformation om Runway Safe Holdning AB http://runwaysafe.com/wp/

 

OBS! OBLIGATORISK ANMÄLAN på www.delecta.se

(begränsat antal platser och alla som tar del av noterade bolags villkor i en emission måste registreras)