Möt Ann-Sofie Hermansson, Entreprenör, Konsult och grundare av varumärket Smart in the dark®


Ann-Sofie

Finest Awards på Café Opera och Operaterrasen mars 2015. Jag är på plats och ställer ut med mitt varumärke Smart in the dark®. Nu gäller det och jag är redo att möta bloggare, press och andra gäster. Bästa uppfinningen jag har sett på länge säger en gäst och ger mig high five! De orden känns! Jag som inte är uppfinnare utan en entreprenör som hittat en lucka i marknaden och skapat en business av den.

Ann-Sofie Hermansson, Entreprenör, Konsult och grundare av varumärket Smart in the dark®

Ann-Sofie Hermansson, Entreprenör, Konsult och grundare av varumärket Smart in the dark®

Tre år tog det att gå från idé till verklig produkt. Många omvägar, hinder och omstarter innan jag i november kunde börja sälja reflexerna som jag utvecklat. Hur orkar du säger många? Jag hade gett upp för länge sedan! Kanske är det just det som är den avgörande faktorn för en entreprenör-uthållighet. Eller som en kollega på Ehive sa till mig. Det gemensamma med framgångsrika entreprenörer är att de är ”irrational positive”! Bästa uppfinningen jag sett på länge kommer stanna kvar i mina tankar ett bra tag framöver. 100 nej och en kommentar som bästa uppfinngen jag sett på länge och så känner man att man är på rätt väg. Lite galet men verkligheten för en företagare!

Nu går jag in i en fas där jag arbetar långsiktigt för att få en bra säsong i höst/vinter. Hur klarar man det? Hoppas att kunna få till en lösning så att man få lite syre i lungorna. Går inte att vänta på första fakturan som trillar in i mitten av oktober, det klarar få att överleva på. Men just nu skall jag njuta av kvällen på Operaterrassen och vad den gav. Bästa uppfinningen på länge tänker jag och tänker att framtiden kommer att bli bra. I morgon ser jag framemot att träffa företagare på Ehive och dela erfarenheter, med och motgångar! Det ger energi!

Ann-Sofie Hermansson, Entreprenör, Konsult och grundare av varumärket Smart in the dark® och ägare av Brilliant Products in Sweden AB

Brilliant Products in Sweden AB
Ehive, Östra Larmgatan 16
411 07 Göteborg, Sverige
Telefonnummer: + 46 (0)31 31 32 180
Mail : annsofie.hermansson@ brilliantbusiness.se

Mars 2015