100listan.se + Entrepreneurial Hive = sant


Jag träffade Johan Trové för en tid sedan och för att prata om ett samarbete mellan Junior Handelskammaren, JCI Göteborg kolla in hemsidan www.jcisweden.se/goteborg och Västsvenska handelskammaren. Vi började prata lite om vad jag gör mer än att vara ordförande för handelskammaren och kom in på att jag ville starta en mötesplats för entreprenörer. Då nämnde Johan att det fanns på deras 100lista och vision över hur man skulle göra regionen starkare. Därför när vi nu öppnar Entrepreneurial Hive såg vi till att titta på den listan och mycket riktigt på plats 44 på listan fanns det något som tyckte skulle passa in på oss.

Samla entreprenörer på ett ställe så att de kan lära av varandra. Detta kan t.ex. göras genom låga hyror och en tydlig profilering mot nystartade företag i en geografiskt begränsad del av staden. Profilering kan handla om event eller föreläsningar som är av intresse för nystartade företag.

Sagt och gjort vi skickade in en beskrivning av våran verksamhet och hur vi skiljer oss från vanliga kontorshotell och kontor, nu är vi med på 100listan. Det är roligt att kunna hjälpa till att göra Göteborg och regionen ännu bättre för entreprenörer.

Comments ( 0 )